İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

İl Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından öğrencilerimize ara tatil ve bayram hediyesi olarak aşağıda linki verilen etkileşimli dijital dergi "İzmir  Çocuk" hazırlanmıştır.Dergi Linki;

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL PANSİYON KAYIT TAKVİMİ

SÜREÇ

TARİH

AÇIKLAMA

Okulumuz Öğrencilerinin Başvurusu ve İşlemlerin Tamamlanması

14-18 AĞUSTOS 2023

Pansiyona öğrenci yerleştirmeleri Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar Ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılmaktadır.

Diğer Okullardaki Öğrenci Başvuruların Alınması

21-28 AĞUSTOS 2023

Başvuruların İlçe Komisyonu Tarafından Değerlendirilmesi

31 AĞUSTOS 2023

Sonuçların Açıklanması

31 AĞUSTOS 2023

Boş Kalan Kontenjanlara Yedek Öğrencilerin Yerleştirilmesi

04 EYLÜL 2023

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 21/08/2023-28/08/2023 TARİHLERİ ARASINDA OKUDUĞU OKULA TESLİM EDİLECEKTİR. EKSİK OLANLARIN MÜRACAATLARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

1.       Aile Maddi Durum Beyanı ( EK:1 ) belgesi .(Çalışanlar maaş aldıkları yerden, emekliler maaş aldığı banka şubesinden, bunların dışındakiler muhtara onaylatacaktır.) (Yıllık Gelir toplamının fert başına düşen sınır miktarı 2022 yılı için 46.000,00 TLdir)

2.       İşçi, memur veya emekli iseniz Maaş Belgesi (Aylar itibariyle 2022 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge)

(Serbest meslek çalışanı iseniz Vergi Levhanız veya SGK İle ilgili sigorta durum belgeniz. )

3.       Eş durum belgesi (eşi çalışmayanlar için SGK'dan alınacak çalışmadığını gösterir belge)