İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

SALİM ÇOLAK - Müdür Yardımcısı

12.11. 1968 tarihinde Ordu ili, Korgan İlçesi, Çamlı Mahallesi’nde doğdum. Çamlı Mahallesi İlköğretim Okulu’nu,  Korgan Ortaokulu’nu bitirdim. Lise eğitimimi 1981-1984 yılları arasında   Manisa ili, Soma ilçesi Soma Linyit Lisesi’nde tamamladım.1986-1990 yıllarında Fırat  Üniversitesi, Fen- Edebiyat  Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde  okudum.1991 yılında kısa  dönem olarak askerlik görevimi Kütahya’da Hava Er  Eğitim Tugayı’nda    yaptım.04.09.1992 yılında  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tunceli ili, Hozat içesi Zübeyde Hanım Kız  Meslek Lisesi’ne Edebiyat Öğretmeni olarak atandım.24.05.1994  tarihinden 04.03.2002  tarihine kadar  Ordu-Korgan Anadolu İmam Hatip Lisesinde çalışdım.2002 yılından 2004 yılına kadar,  iki yıl Korgan Lisesinde görev yaptım. Daha sonra Beş  yıl  Muğla-Bodrum’da bulundum. Muğla- Bodrum Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. İki yıl  İzmir Buca Hoca Ahmet  Yesevi Lisesinde Edebiyat Öğretmenliğine devam ettim.24.06.2011 tarihinden 04.09.2018  tarihine kadar İzmir- Çeşme  Mesleki ve Teknik  Lisesi’nde(Turizm Lisesi) bulundum. 04.09.2018  beri   İzmir-Selçuk Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür   Yardımcısı  olarak  görev yapmaktayım.

1-Sosyal Etkinlikler Kurulu Başkanlığı, Belirli gün ve haftaların kutlanması, takibi           2-Rehberlik ve psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Komisyon Üyeliği      3- TKY Kalite Kurulu Üyeliği4-OGYE Üyeliği5-Okulun Genel temizlik çalışmalarını organizasyonunu, görülen aksaklıkların giderilmesini Müdür   Başyardımcısı ile beraber sağlamak6-Bep Birimi Başkanlığı7-Okullarda Şiddetin Önlenmesi Ekibi Başkanlığı8-İş Sağlığı ve Güvenliği Ekibi Üyeliği9-İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirme Ekibi Üyeliği10-Ders Dışı Eğitim Çalışmaları ve takibi11-Okul Servis iş ve işlemleri, Taşımalı Eğitim iş ve işlemleri12-Kıyafet Belirleme Komisyon başkanlığı13-Sivil Savunma ile ilgili iş ve işlemler14-Sivil Savunma İlkyardım Ekibi Başkanlığı15-Stratejik Planlama Ekibi Üyeliği16-Taşınır Mal Değer Tespit Komisyonu Üyeliği17-Okul Sağlığı iş ve İşlemleri18-Yıllık Planlar,Zümre ve ŞÖK toplantı tutanaklarının teslim alınması,dosyalanması19-Taşınır Mal Sayım Kurulu Başkanlığı