İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

MEHMET ALİ ÇAKAR - Müdür Başyardımcısı

Mehmet Ali ÇAKAR- 26/02/1981 Saftanbolu´da doğdu. İlk öğrenimini Bartın Akçalı İlkokulunda tamamladı. Orta ve lise öğrenimini Bartin İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2003-2007 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi İhahiyat Fakültesinde lisansını tamamladı. 2005 yılında Uşak İlli Eşme İlçesi Hamadere Köyünde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2010-2013 yıllarında İzmir İli Selçuk İlçe Müftülüğü İsabey Camii İmam Hatibi olarak görev yaptı. 2013 yılında KPSS ile İzmir İli Bornova İlçesi Mazhar Zorlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi´ne Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni olarak atandı. 2014 Yılında Tekrar İzmir´in Selçuk İlçesi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne naklen tayin oldu. Bu görevini sürüdürürken 2016 yılı Ekim ayında Selçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne  Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 15.09.2017 tarihinde Selçuk Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne Müdür Başyardımcısı olarak atatndı. halen buradaki görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.