İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

MUHAMMET EMİN AKTAŞ - Okul Müdürü

Bursa da doğdu. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.1995-1998 yılları arasında İmam Hatiplik görevinde bulundu. 1998 Yılında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak Hatay Samandağ ilçesine atandı. Burada beş yıl görev yaptıktan sonra Kocaeli Gölcük Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu’na Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görevine devam etti.2003-2015 yılları arasında çeşitli okullarda müdür,müdür başyardımcısı,müdür yardımcısı olarak görev yaptı.  2016 yılında İzmir Karşıyaka Prof. Dr. Şehit İlhan Varank İmam Hatip Lisesi’nde Meslek Dersleri öğretmeni atandı.2017 Eylül ayında okulumuza müdür olarak görevlendirildi.Eserleri; *Kuran’da Zemmedilen İnsan Karakterleri,1997 (Yayınlanmamış)*Modern Ruhçuluğun Yanılgısı Reenkarnasyon,2004(Emin Yayınları)*Bir Cin’im Olsa,2017(Cinius Yayınları)İki çocuk babasıdır.Yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü 10  teşekkür,1 Aylıkla Ödüllendirme,8 Başarı Belgesi,2 Üstün Başarı Belgesi,2 Ödül Belgesi almıştır.